Til de læseglade: Boganbefalinger fra biblioteket

Profilbillede

Vinteren er en kold og våd årstid, der indbyder til hygge indenfor, f.eks. med en spændende bog og noget varmt at drikke. 

Her er en række boganbefalinger fra en række bibliotekarer fra Vesthimmerlands Biblioteker: 

Susanne anbefaler romanen “Voksnes løgnagtige liv” af Elena Ferrante. Hun roser romanen med disse ord: 

“Ferrante skriver fantastisk, let og indlevende, det er en roman der er svær at slippe – den komplekse familiehistorie og den skønne Giovanna rumsterer stadig i mit hoved, jeg håber på en fortsættelse. 5 stjerner herfra.”

Måske er du også begejstret for mysterier ligesom bibliotekar Iben Marie? Hun anbefaler bogen “Mit navn er Justice - mordene på Highbury House” som særdeles læseværdig, især som højtlæsning for børn. Justice, som er elev på en kostskole, er den seje hovedperson, og mysteriet i bogen er virkelig godt, mener Iben Marie. Det er en børnebog, og en rigtig god introduktion til krimigenren for de yngre læsere. 

Og bibliotekar Nicole anbefaler til slut “Sommerkulde” af Jennifer Weiner. Romanen handler om Daphne, en populær plus size-influencer, som er færdig med at lade sig holde nede af de populære tynde piger. Bogen er underholdende og alvorlig på samme tid. Så er du til chicklit (og en lille smule krimi) så er denne bog helt bestemt noget for dig.

Kilde: Vesthimmerlands Biblioteker: "Boganbefalinger, november"