Seneste dødsannoncer og afdøde i Aalestrup

Profilbillede
dato

Oversigt over afdøde i Aalestrup

Her kan du se de nyeste indrykkede dødsannoncer og mindeord i Aalestrup og omegn:

Opret mindeord

Mindeord oprettet på VORES Aalestrup kan nemt deles med venner, familie og netværk via sociale medier.

Her kan du se en oversigt over dødsfald i Aalestrup og resten af Vesthimmerlands Kommune i Nordjylland

Der findes ikke en oversigt over dødsfald på navngivne personer, hverken i Danmark eller Nordjylland. Derfor kan du kun finde oplysninger om dødsfald fra Aalestrup, ved at følge med i lokale medier og aviser der indrykkes dødsfald i. Hvis du vil finde statistikker omkring dødsfald i Danmark kan du på Danmarks Statistik finde en statistik på dst.dk dødsfald og middellevetid. På Danmarks statistik kan du læse og finde oversigter om alt fra befolkningsprognoser til publikationer om dødsårsager.

Gør dig disse overvejelser når du skriver mindeord

Du vil ofte stå i en følelsesladet situation, når du skal indrykke mindeord. Det kan derfor være uoverskueligt at vide, hvad man skal skrive som mindeord og hvor mindeordene skal indrykkes.

I nedenstående kan du læse nogle gode råd:
I en avis betaler du per millimeter, hvorfor det kan være at sige alt det du gerne vil. Her skal du huske at holde din tekst kort og præcis. Indrykker du mindeord et sted, hvor der er mulighed for at skrive en lang tekst, så fokuser på det positive ved den afdøde. Hold gerne dårlige relationer mellem den afdøde - eller dig - og andre familiemedlemmer ude af mindeordet. Ved at indrykke dødsannoncer online kan du dele din annonce med dine venner og bekendte via sociale medier. Det giver dig også mulighed for at spare penge og skrive en længere tekst.

Denne artikel er skrevet af Marie Munk.