Oplev Kallestrupgaard skovbegravelsesplads: Rundvisning og introduktion

dato

Tag med på en informativ rundvisning på Kallestrupgaard Skovbegravelsesplads søndag den 8. september 2024 kl. 14.00. Lær om områdets historie, skovbegravelse og de forskellige muligheder for urnenedsættelse under bøgetræernes kroner.

Historie og baggrund
Under rundvisningen vil der blive fortalt om Kallestrupgaard og områdets rige historie. Deltagerne vil få indsigt i baggrunden for etableringen af skovbegravelsespladsen og de tanker, der ligger bag denne unikke form for begravelse.

Introduktion til skovbegravelse
Der vil blive givet en grundig introduktion til konceptet skovbegravelse og de forskellige muligheder, der findes for at få en urne sat i jorden under bøgetræernes kroner. Dette inkluderer en gennemgang af de praktiske aspekter og de valg, man kan træffe i forbindelse med en skovbegravelse.

Spørgsmål og svar
Efter rundvisningen vil der være mulighed for at stille de spørgsmål, som ikke blev afklaret undervejs. Arrangørerne står klar til at besvare alle henvendelser og sikre, at deltagerne får den nødvendige information.

Praktisk information
Dato: Søndag den 8. september 2024
Tid: Kl. 14.00
Sted: Kallestrupgaard Skovbegravelsesplads, Kallestrupvej 76, 9620 Aalestrup
Entré: Fri entré
Arrangør: Alle

Bemærk: Tilmelding er en hjælp, men ikke nødvendig. Ved tilmelding får man besked om ændringer eller aflysning pga. vejr eller andre omstændigheder. Husk også godt fodtøj, egnet til årstiden.

Mødested:
Ved indgangen til skovbegravelsespladsen - 100 meter nede af grusvejen mod Kallestrupgaard, Kallestrupvej 76, 9620 Aalestrup

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut