Her kan du finde en hjertestarter i Aalestrup

Profilbillede
Cille Rosentoft

Når et menneske får hjertestop, skal det gå hurtigt, hvis der skal reddes liv. Hjertestartere er en vigtig del af denne redning og derfor får du her en liste over, hvor du kan finde en hjertestarter i Aalestrup.

Når et hjerte går i står, skal der handles hurtigt. Det er vigtigt at alle ved, hvad de skal gøre og hvor de kan få hjælp. Du kan nemlig redde liv, hvis du træder til. Overlevelsen efter hjertestop er firedoblet over de seneste 18 år - og det er et tal, som vi alle kan være stolte af. For overlevelsen afhænger nemlig af, om vi handler hurtigt og om vi har adgang til en hjertestarter.

I Aalestrup er der hjertestartere spredt over hele området og er en god idé, at du orienterer dig, så du ved hvor den nærmeste er, hvis uheldet er ude og du skal reagere hurtigt. Du kan finde nærmeste hjertestarter på dette link, hvor du indtaster din adresse og får info om de nærmeste hjertestartere her.

Du skal huske registrere din hjertestarter, hvis det endnu ikke er gjort. Den kan redde liv for mange. Registrering gøres her.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler