Foredrag med smilende Lene Beier

Profilbillede
Cille Rosentoft

Nu kan du købe billetter til foredrag med Lene Beier. Hun kommer nemlig til Aalestrup torsdag den 28. oktober klokken 19.00. Her kan du høre hende fortælle om sit spændende liv.

Mens vi er ved at tage hul på sommeren, kan vi også planlægge lidt af efteråret. I hvert fald hvis ikke du vil gå glip af et spændende foredrag med Lene Beier.

Lene Beier er kendt TV-vært og har været på skærmen i flere forskellige programmer. Du kender hende måske fra “Landmand søger kærlighed”, “Hjem til gården” eller “En stor dag på slottet”? Det kan også være du har set hende i det aktuelle program “Beier over hækken”?

Går ind i folk med træsko og et smil

Lene Beier er særligt kendt for at få mennesker til at slappe af og føle sig trygge. Med et stort smil, går hun ind i folk med træsko på. Til foredraget I Aalestrup vil hun netop fortælle om sine overvejelser og erfaringer med at møde nye programdeltagere. Hvordan får hun bedst deres personlighed frem og hvordan hjælper hun dem med at slappe af foran kameraet? Det deler hun med dig denne aften.

Det sker torsdag den 28. oktober klokken 19.00 i Østhallen, Banepladsen 10, Simested, 9620 Aalestrup. Billetten koster 150 kroner og du kan sikre dig din ved at kontakte: 

Lis M. Haugaard på tlf. nr.: 24999892 eller på email: haugaard_henrik@sol.dk

Kilde: Redaktionen
Flere artikler