Madspild er et stort problem i Danmark, og det er noget, vi i fællesskab skal gøre noget ved. Uanset om du repræsenterer en stor virksomhed, en offentlig institution eller en privat aktør, kan du være med til at gøre en forskel for en mere bæredygtig fremtid. Derfor går vi i Vesthimmerland sammen for at bekæmpe madspild.
Red maden, klimaet og spar på pengepungen
Arrangementet opfordrer til samarbejde og partnerskaber med fokus på overskudsmad mellem deltagerne, så vi samlet kan løfte problematikken omkring madspild. Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser (HEG) vil give en introduktion til bæredygtig produktion af mad- og fødevarer og dele konkrete og inspirerende tiltag, som din virksomhed kan tage med hjem.
HEG er engageret i at fremme bæredygtighed gennem en række initiativer ved at reducere deres forbrug, fremme genbrug og minimere madspild. På dagen vil de præsentere metoder til optimal udnyttelse af råvarer, hensigtsmæssig indkøb og effektiv genanvendelse af overproduktion.
Program
- Kl. 13.10: Velkomst v. Anna Oosterhof, Erhvervschef, Erhverv Væksthimmerland og Ulf Bender, Direktør, Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser.
- Kl. 13.25: Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelsers arbejde med bæredygtighed, v. Ulf Bender.
- Kl. 13.40: En bæredygtig tilgang til fødevarer og madspild, v. Frederik Thostrup, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser.
- Kl. 15.00: Netværk og partnerskaber, lokale smagsprøver.
- Kl. 16.00: Tak for i dag.
Praktisk information
Dato: Torsdag 10. oktober 2024
Tid: Kl. 13.00
Sted: Lille Restrup Hovedgård, Ll. Restrupvej 71, 9620 Aalestrup
Entré: Fri entré
Arrangør: Alle
Tilmelding via linket: https://govisit.ticketbutler.io/e/stop-madspild-for-virksomheder-en-del-af-grnne-uger/
Arrangementet er en del af Grønne uger 2024 og er arrangeret af Erhverv Væksthimmerland, Destination Himmerland, Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser og Vesthimmerlands Kommune.
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her