Bjarne sætter sit præg på den traditionsrige, lokale cykelhandel: "Vi lever af, at kunden kommer igen"

Bjarne Kriegbaum, indehaver af Rolsted Cykler & Leasing
Profilbillede
dato

Rolsted Cykler Viborg har en lang historie og et solidt fundament i cykelbranchen. Cykelbutikken på hjørnet blev grundlagt i 1927 og da nuværende indehaver, Bjarne Kriegbaum, blev tilbudt at købe halvdelen af den forretning, han i sin tid var udlært i, så var der ingen tvivl.  

Efter han blev udlært cykelmekaniker i 2002, efterfulgt af mange års arbejde i cykelbranchen, købte han halvdelen af forretningen tilbage i 2012. Dette skridt var en naturlig drøm, der endelig blev opfyldt for Bjarne.

"Jeg har lært af de bedste og igennem tiden udviklet et særligt forhold til cykler, håndværket og den nære relation til kunden. Drømmen om at være selvstændig har været til stede gennem alle årene, så da jeg tilbage i 2012 fik tilbudt at købe halvdelen af den forretning, som jeg i sin tid var udlært i, var der ingen tvivl. Det føltes bare som det eneste rigtige og som det mest naturlige i verden."

Rolsted Cykler Viborg har gennemgået en betydelig udvikling i løbet af de sidste 12 år. Fra at have to-tre ansatte, har Rolsted Cykler Viborg nu et team på otte dygtige medarbejdere. En vigtig milepæl har været udviklingen af deres webshop, som nu er så omfattende, at den kræver en fuldtidsansat til at opdatere og servicere.

"Vores fokusområde har altid været service i topklasse, bredt udvalg af cykler til alle aldersgrupper og typer. Vores webshop har også udviklet sig markant de seneste par år. Webshoppen fungerer som et kæmpe varekatalog, der rummer alle vores cykler, samt masser af tilbehør," fortæller Bjarne.


Oplev friheden ved leasing af din cykel
Et af de nyere tiltag hos Rolsted Cykler er introduktionen af privat leasing af cykler til lokale kunder. Leasingordningen tilbyder mange fordele, herunder en lav førstegangsydelse, bekymringsfri garanti og forsikring samt muligheden for hurtig omstilling ved ændringer i privatlivet.

De mest populære elcykler kan leases til 400 kr. om måneden og 2.760 kr. i førstegangsydelse uden skjulte gebyrer.

"Der er ingen skjulte gebyrer, restværdi eller ubehagelig overraskelse med defekte dele efter garanti perioden er udløbet. Mange elsker allerede friheden ved den fleksible leasing og føler tryghed i ordningen, eftersom de har mulighed for at opsige kontrakten fra måned til måned."

Bjarne Kriegbaum understreger, at forretningens kerneværdier helt klart er de mange inspirerende kundeoplevelser, et stort og bredt udvalg og et højt serviceniveau. Som han siger: "Vi lever af, at kunden kommer igen."

"Vores værksted har altid høj kvalitet og meget kort ventetid, også i højsæsonen. Det skyldes muligvis at vi er lagerførende i næsten alle tænkelige reservedele. Vores butik er flot og præsentabel og her møder du to ekspedienter som begge er uddannet i butikken og som har stor viden og ikke mindst interesse i cykling," tilføjer han til sidst.

Du finder cykelforretningen Rolsted Cykler på Ll. Sct. Hans Gade 22 her i Viborg. Se også mere om din lokale cykelhandel på deres hjemmeside og følg dem på Facebookside.


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Rolsted Cykler Viborg